top of page

Nincsenek többé bekapcsolva, bedugva felejtett berendezések az otthonában, melyek tüzet vagy magas áramszámlát okozhatnak, távozáskor a rendszer automatikusan lekapcsolja a berendezéseket, melyet késÅ‘bb akár távolról is ellenÅ‘rizhet!

​

Mindez pár egyszerű eszközzel kivitelezhetÅ‘.

 

A termékeink között megtalálható intelligens dugalj, relémodul vagy a redÅ‘nyvezérlÅ‘ modul kifejezetten azon ügyfeleink kényelmét szolgálja, akik nem kívánnak nagy összegeket befektetni a lakás teljes automatizálásába, de mégis szeretnék komfortosabbá és biztonságosabbá tenni otthonukat.

MeglévÅ‘ berendezések automatizálása

Biztonságnövelés 

Az alap rendszerhez csatlakoztatható különbözÅ‘ érzékelÅ‘kkel növelheti otthona és családja biztonságát.

​

A rendelkezésre álló nyitás- és mozgásérzékelÅ‘kkel lehetÅ‘sége van akár mobiltelefonjáról ellenÅ‘rizni a házban történt mozgásokat.
A rendszer központja automatikusan naplózza az adatokat, így lehetÅ‘sége van ezeket késÅ‘bb visszanézni.

​

A füst és a vízérzékelÅ‘ modul segítségével megelÅ‘zheti, hogy bármely otthoni berendezés meghibásodása nagy károkat okozzon otthonában. A rendszer azonnal jelez, hogy Ön minél hamarabb intézkedni tudjon.

​

Az összes szenzor összekapcsolható a már meglévÅ‘ riasztórendszerével, ezzel is fokozva a biztonságot.

Kényelmi funkciók

A biztonság és praktikum mellett egy otthon legfÅ‘bb célja a család kényelme. Extra kényelmessé teheti otthonát ha fűtési és világítási rendszerét is "okosístja".

 

Az alap rendszerhez beépíthetÅ‘ távoli fűtésvezérlÅ‘ modul segítségével nem érkezik többé haza túl hideg, vagy túl meleg lakásba! A napi– vagy hetirendjéhez vagy éppen az aktuális hÅ‘mérséklethez igazodva elÅ‘re beállíthatja hogy a fűtése, klímája mikor kapcsoljon be otthonában.

Ha mégis változik a programja vagy az idÅ‘járás? Távolról, telefonja segítségével bármikor módosíthatja a beállításokat, így kellemes meleg vagy épp hűvös várja majd mikor hazaérkezik. 

​

Fogadó fény, éjszakai fény és hangulatvilágítás

​

Képzelje el, hogy elsÅ‘nek érkezik haza és amint kinyitja a kertkaput, kigyúlnak a kerti fények, majd beáll a garázsba és mikor belép a lakásba, kellemes zene fogadja, világítanak a lámpák a közlekedÅ‘ben és a nappaliban. Mennyivel kellemesebb így hazaérkezni az okosotthon fogadó fényében, mint az üres sötét lakásban. 

​

IsmerÅ‘s az érzés, amikor hajnali kettÅ‘kor kibotorkál a mosdóba és vakító fény fogadja a villany felkapcsolásakor? 

Az okosotthon rendszer segítségével könnyen megoldható, hogy ha az érzékelÅ‘ mozgást érzékel, a folyosón és a mosdóban a lámpák minimális fényerÅ‘sséggel felkapcsolódnak, dolgunk végeztével pedig kísérÅ‘fényt biztosítanak amíg visszabújunk ágyunkba, végül automatikusan lekapcsolódnak. 

Ha kicsiben szeretné kezdeni...

Ha nem tudja elképzelni, hogy mit is nyújthat Önnek egy "okosotthon". Próbálja ki milyen amikor az Ön kezében van az irányítás.

​

Többé nem kell a távirányítót keresgélnie. Nem kell egy külön kapcsoló a Tv-hez, másik a házimozihoz, a hi-fi-hez és még egy a  klímához.

Bármelyik távirányítású eszközét vezérelheti okostelefonjáról. Egy központi egység és egy egyszerű telefonos applikáció segítségével berendezéseit bármikor, bárhonnan irányíthatja a telefonjáról. 

​

​

bottom of page