top of page

Még több kényelem, még több luxus.

Ezt nyújthatja vendégeinek.

​

Az okosotthonok mintájára lehetÅ‘ség van egy-egy szoba automatizálására, mellyel még komfortosabbá teheti vendégeinek az Ön szállodájában töltött idÅ‘t. 

​

​

​

"ÜdvözlÅ‘" jelenet
Amikor a vendég a szobába lép a világítás felkapcsol, elÅ‘re beállított halk zene szólal meg, a televízión személyes köszöntÅ‘ üzenet üdvözli.

​

​

​

A különbözÅ‘ "jelenteket" a vendég egyéni igényeire alakíthatja, mely extra törÅ‘dést és luxust kölcsönöz.

 

Beállítható a reggeli ébresztés, amikor a rendszer az adott idÅ‘pontban automatikusan széthúzza a függönyöket, a kellemes ébredéshez zenét kapcsol. Az esti relaxálásról külön hangulatvilágítás és zenelista gondoskodik. 

Az energiahatékonyság is a luxus része.

 

Az szenzorok érzékelik, ha nem tartózkodik senki a szobában, ekkor energiatakarékos üzemmódra vált, lekapcsolja a világítást, optimalizálja a fűtést.

Az elektromos eszközöket és kapcsolókat mind a központi rendszerre lehet kötni, így azok a szoba bármelyik pontjáról, de akár a recepcióról is ellenÅ‘rizhetÅ‘ek a beállítások.

Mindez elérhetÅ‘ nagy bontási és veztékelési munkálatok nélkül.

​

A meglévÅ‘ berendezéseket különbözÅ‘ vezérlÅ‘modulokkal látjuk el, melyek egytÅ‘l egyig vezetéknélküliek. Az irányításról a rendszer vezérlÅ‘rendszeréhez csatlakoztatott táblagép gondoskodik, melyrÅ‘l minden funkció az egyéni igényeknek megfelelÅ‘en irányítható, módosítható.

​

A központi rendszerre a vezérlÅ‘k segítségével ráköthetÅ‘k a villanykapcsolók, melyeket ledizzókkal vagy ledszalagokkal kiegészítve nem csak a világítás fel-le kapcsolása vezérelhetÅ‘, hanem lehetÅ‘ség van különbözÅ‘ színek, színmélységek beállítására a tökéletes hangulatvilágítás eléréséhez. 

Az összes távirányítású eszköz a rendszerhez csatlakoztatható, így nincs szükség külön távirányítóra a klímához, televízióhoz, médiaboxhoz.

​

Egy speciális nyitásérzékelÅ‘vel érjük el, hogy a szobában található eszközök az elÅ‘re beállított módon viselkedjenek amikor a vendég a szobába érkezik. Beállíthatjuk például az "ÜdvözlÅ‘" jelentet, vagy az "Eco" módot, ha a vendég távozik a szobájából.  

​

​

Technikai jellemzők

bottom of page